Jag tycker mycket om denna frisör i Visby

God morgon, god morgon och välkomna till mig här på bloggen. Jag hoppas att alla mina trevliga läsare har det bra och att ni ser fram mot den här dagen oavsett vad ni har planerat. Jag skriver mycket om min fritid som jag gärna tillbringar ute i naturen med långpromenader, det är så vackert här på Gotland med massor av saker att se och upptäcka. Men just idag ska jag skifta fokus och istället prata med er om en duktig frisör i Visby. Jag går och klipper mig på en frisersalong som heter Salong Engla, och det här är en frisör i Visby som förtjänar lite uppmärksamhet här på bloggen, jag blir lika nöjd varje gång jag går dit och klipper mig. 

Jag vet att det här med att finna en bra frisör kan vara svårt. Jag har själv fått pröva mig fram genom åren. Innan jag flyttade till Visby hade jag en annan frisör som jag var nöjd med men sedan jag blev bofast här i Visby har jag klippt mig hos några olika frisörer, till sist hittade jag en frisör i Visby där jag kände att det “klaffade”. Denne frisör i Visby är så duktig på att ge mig en frisyr som passar just mig och min personlighet. Jag vill ge er tipset på Salong Engla för det är verkligen en superduktig frisör som driver den här salongen och det är inte heller särskilt dyrt att gå dit för att få bli snygg i håret. Jag är så otroligt glad och tacksam över att det finns en sådan här fantastiskt duktig frisör i Visby, och glädjen över att få en frisyr som man kan riktigt trivas med kan också ni få uppleva om ni går till denna frisör i Visby.