CW Auto Detailing

God morgon, jag hoppas allt är bra med er! Dagens inlägg kommer att bli lite annorlunda för det ska nämligen handla om min bil. Jag har aldrig skrivit något inlägg om min bil tidigare så det är därför inlägget skiljer sig åt ifrån det som jag normalt sett skriver om, nämligen om alla resor som jag har gjort, många med bilen. Men jag blev så glad över att bilen blev så tjusig efter denna rekond, så nu vill jag tipsa er som vill få gjort en rekond i Kumla eller Örebro om företaget CW Auto Detailing, vilket bra företag!  

Jag och min kille är särbos, det är alltid han som grejar och fixar med min bil för han är intresserad av bilar. Jag däremot är totalt ointresserad och så frågade jag min kille om han inte ville städa bilen både utvändigt och invändigt men det ville han inte för han sa att han kände sig utnyttjad. Jag menade absolut inte att utnyttja min kille, men han sa till mig att det finns ett företag inom rekond i Kumla och Örebro som heter CW Auto Detailing, åk dit, tyckte han och det gjorde jag och nu har jag en så tjusig bil som bara den. När man är med om en sådan här bra grej så vill man förstås berätta om det. Det gör jag nu för jag tror att ni kommer att tycka mycket om CW Auto Detailing eftersom de är så bra på det dem gör. Det innebär att alla som vill få gjort en rekond i Kumla eller Örebro kommer att få den bästa hjälpen som går att få om ni lämnar bilen till CW Auto Detailing.