Äntigen har vi en pool

Varmt välkomna ännu en gång till bloggen och till ett inlägg som kommer att handla om ett företag som heter Wärby Bygg AB. Jag skriver oftast om resor men idag blir det ett annat inlägg, ett efterfrågat inlägg eftersom det under senare tid varit många av er som har ställt frågor till mig om jag inte kunde rekommendera er något företag som erbjuder byggservice i Ystad med omnejd. 

Förra sommaren så bestämde min fru och jag att det vore trevligt med en pool och vi började då söka efter något företag som skulle kunna bygga en pool åt oss. Vi hörde oss för både bland arbetskamrater och vänner för att se om det fanns något företag med denna typ av byggservice i Ystad som även inbegriper pooler, och då fick vi reda på att Wärby Bygg är ett sådant företag. De kan utöver att de bygger pooler även hjälpa till med husrenoveringar, stensättning och nybyggnationer. I slutet av sommaren var poolen äntligen klar men eftersom det var just i slutet av sommaren så var det inte mer än ett par veckor som vi kunde använda den. Vi har längtat under vintern på att sommaren och värmen skulle komma, och idag är det dags att ta sig ett premiärdopp i poolen, det ska bli riktigt härligt för just idag är det 19 grader varmt ute och klarblå himmel. Vår pool blev precis som vi önskade och jag skulle vilja säga till er alla som har ställt frågor på vilket företag jag rekommenderar när det gäller byggservice i Ystad med omnejd att det är Wärby Bygg AB som jag utan att tveka tycker att ni ska kontakta redan nu, och senare även anlita när ni behöver hjälp.