Gert Hallengren, fasadtvätt

Nu mina kära och fina läsare så är jag äntligen tillbaka på banan med att skriva ett nytt inlägg. Det har vart en del saker att göra den sista tiden, och därför har jag inte haft möjligheten att kunna uppdatera lika mycket som jag har gjort de andra månaderna. Jag har vart på en lång resa nu i flera veckor, och när jag kom hem såg jag att utsidan på huset behöver tvättas, och därför sökte jag efter ett företag som arbetar med fasadtvätt i Huddinge.

Senaste gången jag skulle tvätta fasaden själv så gick det inte så bra då det inte blev rent alls. Man kan nästan säga att det såg värre ut när jag var klar än innan jag hade börjat att tvätta av huset. Det är en av anledningarna till att jag nu denna gången kände att det var dags att anlita någon som håller på med fasadtvätt i Huddinge där jag bor, så att det kan göras på rätt sätt. I nästa inlägg kan jag nog lägga upp före och efterbilder på huset så att ni kan se hur bra arbete denna firman gjorde. Om ni vill veta så heter företaget Gert Hallengren och han är verkligen professionell på det han gör. Jag är supernöjd, och skulle det vara så att huset skulle behöva en tvätt igen så kommer jag till hundra procent anlita samma företag som håller på med fasadtvätt i Huddinge, för de var så himla bra. Jag tror att det var allt för idag, men ni får ha det bra till nästa inlägg. Jag vill också att ni kommenterar om ni har vart på någon resa eller om ni snart ska åka iväg. Ha det bra fina ni, kram.